Vă rog îndrumați-mă ce să citesc și ce să fac pentru a ieși din această suferință enormă?

  0
  233
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăVă rog îndrumați-mă ce să citesc și ce să fac pentru a ieși din această suferință enormă?
  Anonim asked 7 ani ago
  Părinte nu pot ieși dintr-o greutate, mă culc și mă trezesc în lacrimi, se spune că în necazuri nu trebuie să alergi în altă parte decît la biserici și la preoți. Am pierdut omul pe care îl iubesc, mulți ani fiind împreună am ajuns la niște neînțelegeri și practic fără motive esențiale ne-am despărțit. El nu mai dorește să construim mai departe relația în care mi-am pus tot sufletul.Vă rog îndrumați-mă ce să citesc și ce să fac pentru a ieși din această suferință enormă. Vă mulțumesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  37 + = 45


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 7 ani ago
  Dragă soră, mai speriat cu întrebarea adresată,dar citind pînă la sfîrșit mam liniștit, bine că nu ai perdut sufletul pentru că el contează enorm la Dumnezeu. Pune nădejdea în Dumnezeu, și încearcă să te apropii mai mult de El. Credemă că Domnul nu vrea să îți fie rău. Roagăl să îți dea ceia ce știe el că e pentru tine, dar nu cum vreai tu ci cum El vrea. Acatistul sfinților Adrian și Natalia o să îți fie de ajutor. 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  83 − 76 =