Tata

  0
  290
  Anonim asked 7 ani ago
  Sărut mana părinte ! As vrea sa mă sfătuiți ce pot face pentru tatăl meu care ,vrea sa muncească dar orice ar face puțin timp merg lucrurile Cum trebuie apoi apar numai necazuri peste necazuri care îl descurajează sa mai facă orice. A vrut sa fie șofer cu mașina proprie , de fiecare data I se taica mașină , acum este șofer pe un tir de aproape 2 luni . Prima luna a decurs cum trebuie iar apoi s a rătăcit și s a blocat cu mașina și a trebuit sa stea 5-6 zile acolo în câmp și a pierdut destul pentru ăsta . Noi suntem 4 membri în familie și doar lui I se întâmplă acest lucru ,adică orice ar face ,niciodată nu iese cu un rezultat bun la noi , restul 3 membrii suntem mulțumiți de Cum ne merge mulțumim lui Dumnezeu . Va rog spune ți mi ce as putea face ,citi sau Cum ar trebui sa procedez. Va mulțumesc frumos ,Doamne ajuta !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  73 − 63 =


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Păi, în primul rând, ar fi bine să-l îndemnați să meargă la Biserică. Că tot suntem în post, să țină puțin post și să primească Taina Sfintei Spovedanii și Dumnezeiescul Trup și Sânge al Mântuitorului nostru Iisus Hristos! Mărturisirea ar fi bine să fie generală, ca să nu rămână umbră de păcat!
  Nu în ultimul rând, să vă rugați cu toată familia pentru ca să-și afle un post de muncă, care să-i fie și cu folos și de care să fie și împlinit. Aici aveți o rugăciune, care sper să vă fie de folos! Doamne ajută și nu disperați. Rugați-vă cu toată familia!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  46 + = 54