Sunt intr-o dilema, nustiu cum sa procedez.Parintii mei sunt impotriva casatoriei mele cu baiatul care mii drag. Problema este ca e a mai fost casatorit cu 5 ani in urma, cu toate ca edivortat de 3 ani, plus la toate acum sunt insarcinata,parintii mei doresc o intrerupere a sarcinii ca viitorul sot nu are grija de mine asa cum ar trebui, la el in familie se mai implica si parintii in viata noastra, avem si o problema u viitorul loc de trai..ce sfat puteti sa imi dati? pe cine sa ascult si cum sa procedez?

  0
  428
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăSunt intr-o dilema, nustiu cum sa procedez.Parintii mei sunt impotriva casatoriei mele cu baiatul care mii drag. Problema este ca e a mai fost casatorit cu 5 ani in urma, cu toate ca edivortat de 3 ani, plus la toate acum sunt insarcinata,parintii mei doresc o intrerupere a sarcinii ca viitorul sot nu are grija de mine asa cum ar trebui, la el in familie se mai implica si parintii in viata noastra, avem si o problema u viitorul loc de trai..ce sfat puteti sa imi dati? pe cine sa ascult si cum sa procedez?
  Anonim asked 7 ani ago

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 70 = 80


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Au și părinții noștri suficientă înțelepciune, merită să fie și ei ascultați, dar numai nu în cazul în care vine vorba de lepădare de credință, sau ca în cazul Dvs. de avort! Să vă ferească Dumnezeu!
  Eu nu vreau să insist pe ideea căsătoriei. Ba dimpotrivă, vă propun să analizați o mie de ori dacă este cazul să vă căsătoriți cu el sau ba! Sunt de acord că copilul trebuie să aibă un tată și nu unul oarecare ci cel care la conceput, dar nu sunt deloc, pentru ca căsătoriile să fie făcute doar pentru că cineva a  rămas însărcinată. Nu e dragoste reciprocă, nu e loc de căsătorie. Dumnezeu va purta de grijă copilului. Dacă este dragoste reciprocă, nu pot să zic decât Doamne ajută!
  Eu știu că nu v-am luminat prea mult prin răspunsul meu. Nu eu sunt cel care trebuie să dea răspuns dilemei Dvs. Sfatul meu este simplu. Dacă iubiți și sunteți iubită, luptați. Dacă nu… Dumnezeu o să vă ajute să vă creșteți copilașul și o să aveți și multe bucurii din partea lui!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 62 = 66