Subiecte

  0
  290
  Anonim asked 4 ani ago

  Stiu ca Împărăția lui Dumnezeu nu va avea sfârșit ..Si cand se spune că nu va avea sfârșit se refera si la dimensiune ei? pământul acesta este mărginit ca spațiu…dar Împărăția are vreun capat pe undeva la care sa ajungem? si as mai avea o nelămurire….cerurile sunt si ele nenumărate ca număr sau cel putin vor fi nenumărate in veacul viitor?va rog sa ma iertați pentru atâtea întrebări dar am o mare curiozitate pentru aceste subiecte…Mulțumesc

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  65 − 55 =


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 4 ani ago

  Da, e adevărat că Impărăția Cerurilor nu va avea sfârsit, dar acolo nu se vorbeste de spațiu, ci de timp! In acelasi timp, Impărăția Cerurilor nu va avea sfârsit nici ca spațiu, cel puțin, nu am aflat in interpretările Sfintilor Părinti nici un text care ar spune despre asa ceva. Ce tine de Ceruri, ca număr sunt si acuma mai multe. Sfântul Apostol Pavel a spus că a fost inăltat până la al treilea cer, in trup, nu stiu sau in afară de trup, nu stiu, Dumnezeu stie, zice Apostolul! Asadar, sunt mai multe ceruri acum si la sigur vor fi si in vesnicie!

  Numai nu uitati, că necuprinse si neintelese deseori rămân lucrurile Domnului pentru noi. Sfântul Apostol zicea că in al 3-lea cer a văzut lucruri pe care mintea omului nu si le poate inchipui si limba omului nu le poate povesti. Vă dați seama ce e dincolo de acestea?

  Har si pace!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 9 = 12