Spuneti-mi va rog ce sa fac?, cum sa-mi gasesc un loc de munca si o fata buna la suflet cu care sa-ma casatoresc?

  0
  367
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieSpuneti-mi va rog ce sa fac?, cum sa-mi gasesc un loc de munca si o fata buna la suflet cu care sa-ma casatoresc?
  Anonim asked 7 ani ago
  Buna seara preote, sunt deja matur dar n-am un loc de munca, am cautat-intrebat dar asa si nu mi-am gasit. Nu sunt casatorit, am avut prietene cu care m-am intilnit dar relatiile noastre au fost de scurta durata si din aceste cauze am deseori certuri cu parintii. 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 43 = 45


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Rău ați căutat Glumesc! Nu  există scumpii mei o formulă magică, pe care odată rostită, fata apare înaintea Dvs! De lucru, e mai simplu. Nu căutați din start funcția de prim-ministru. Începeți de jos, ca să reușiți să ajungeți sus! Cât despre fată, eu zic, poate o lăsați pe ea să vă găsească?
  Vă rog mult, faceți-vă drum în fiecare duminică spre biserică, rostiți rugăciunile de seară și de dimineață, țineți zilele de post, primiți Sfânta Împărtășanie și Sfânta Spovedanie regulat! Faceți-le pe cele de mai sus cu credință și cu dragoste și, în rest lăsați-L pe Domnul să vă aranjeze viața!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  1 + 4 =