Sotia- pe prim plan, parintii pe plan-2

  0
  229
  Anonim asked 7 ani ago
  Imi cer iertare Parinte. Si sa-mi fie iertata indrazneala. La intrebarea mea de pe 2ian cu denumirea ” Oare sa-mi fie legata cununia? ” nu m-am linistit primind raspunsul, ci din contra mi s-au trezit in minte mai multe intrebari si curiozitati – pacatoasa de mine .. dupa sfinta Evanghelie dupa Marcu se spune- ” deaceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de femeia sa ”. Ei bine… inteleg, ca nu sintem inca cununati si ne ispiteste cel rau cu coada. Si totusi ,gandesc ca in acest caz el ar trebui sa vina cu scuze pentru minciunile spuse si nerespectul fata de mine. Dar el nu-mi vorbeste deja de o saptamina. Fiindca sint si eu om si inteleg cind e de cerut sfat, opinie si de facut decizii in familie- participa ambii. Caci nu sint contra pentru cadouri- i-am mai facut cadouri destule anul acesta familiei lui. Si nu eram contra nici de data asta – dar desigur pentru parintii mei el se pune contra, mereu ma intreaba daca mi-au intors datoria… Pentru ca in cazul nostru- ambii lucram cot la cot si contribuim la buget. Eu ca mama  am fost nevoita sa ies la munca cind bebe avea 9luni fiindca nu ne ajungea de chirie.  Dar nu ma pling de asta,ci multumesc Domnului ca sint sanatoasa, puternica si le reusesc pe toate.  Numai mii trist si jignitor faptul ca bugetul meu-se primeste a fi- al NOSTRU, dar bugetul lui- al LUI. Chiar imi pling de mila cind ajunge vremea sa cersesc de la el bani pentru ghetute pentru copil. Adica pentru noi mereu zice ca nu are; Si nici nu- mi incredinteaza sincer citi bani face; Cei de acasa nici nu- si dau seama cu cit greu putem stringe citiva centi peste hotare. Si daca la sfirsitul lunii nu avem suma necesara pentru chirie si taxe, impozite nu ne tine nimeni- nimerim direct  in drum, apoi mai sint si alte necesitati…
  Acum de o saptamina – NU ne vorbim unul altuia   si asta nu e prima data… Mindria ne strica familia Mii greu foarte sa traiesc asa( de una singura la direct)ma simt fara sprijin si stabilitate. De parca as avea barbat, dar nu am pe cine ma baza…  Va multumesc si cer iertare inca o data , nu am vrut sa exprim mila prin aceste rinduri , cin doar sa primesc un sfat- situatia descrisa mai sus – poate fi denumita macar pe- aproape ca  famile? cu bugetul dezbinat si fara pic de incredere?  Oare se va schimba ceva dupa cununie ? caci la moment ambii privim in directii opuse?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 5 = 8


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 7 ani ago
  Dragă soră, ceia ce aveți voi acuma nu se numește familie, și nu poți obliga bărbatul cu care desfrînezi la nimic, mai întîî crează o familie adevărată și pe urmă vei putea cere de la Dumnezeu ajutorul. Acuma nu polți apela ca să te ajute mai deparfte să trăești în păcate.Mă rog de mă ertați dar acesta este adevărul, realitatea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  15 − = 5