Sfantul casei

  0
  480
  admin Echipa asked 9 ani ago

  Doamne Ajută! Aș dori să-mi aleg ca și Sfânt al casei pe Maica Domnului. Îmi spuneți vă rog dacă e vreo rânduială anume în acest sens, sau doar să sfințesc o icoană cu Maica Domnului și să mă rog ei? Sunt însărcinată în aproape 8 luni și vreau să vă întreb dacă există o rugăciune către Maica Domnului ajutătoare la naștere? Mulțumesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  83 + = 87


  1 Answers
  admin Echipa answered 9 ani ago

  Hramul casei, se stabilește prin Rânduiala Bisericii scumpii noștri la Taina Sfintei Cununii. Iată de ce, acel sfânt pe care l-ați ales ocrotitor la Cununie, acela și vă este Patronul Spiritual! Cât despre Măiculița Domnului, ea oricum vă rămâne veșnică rugătoare pentru noi păcătoșii!

  Iată și rugăciunea:

  Doamne, Tu cel care ai zis oamenilor:” Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul”, binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta si acestui copil care se afla in pantecele mamei sale si ajuta-l pe el sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
  Parinte Ceresc,Tu Care porti grija pasarilor cerurilor si infrumusetezi crinii taranii, poarta de grija si acestui copil care nu a vazut inca lumina soarelui. Tu esti cel care ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.
  Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci sa-l ocrotesti cu harul Tau pe pruncul acesta si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa-l faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici, pentru ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor. Amin

  Preot Iulian Rață

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  73 − = 65