se permite casatoria intre cumnat cu cumnata.

  0
  1347
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familiese permite casatoria intre cumnat cu cumnata.
  Cristina asked 5 ani ago

  Buna ziua ortodoxia.md.

  Am nevoie de un sfat biblic cu privire la actiunile mele.

  Sunt vaduva de un an si jumatate, am doi copii.

  Trecind prin diferite incercari ale vietii de zi cu zi dupa decesul sotului, alaturi mi- a fost fratele sotului meu(necasatorit) care m-a sustinut , si m-a ajutat sa depasesc multe momente grele. Fiind si eu indurerata, si el indurerat pe unul si acelasi motiv, ne-am apropiat.

  La moment nu suntem impreuna, dar ne-am dori acest lucru. dar nu intelegem reactia lumii la aceasta situatie?

  Din punct de vedere biblic , casatoria intre cumnati este permisa in vechiul testament., deoarece nu este acelasi singe. Un alt tata mai bun pentru copii mei nu vad.

  In timpul casatoriei am fost fidela sotului., asa a fost vointa lui Dumnezeu sa ne desparta prin moarte( a decedat tinar 34 ani).

  Oare nu este un plan a lui Dumnezeu? De ce a ramas el nelegat(necasatorit pina acuma?) De ce a trezit aceste sentimente in inimile noastre?

  Cum sa pot merge inainte? consider ca daca il voi ignora , il voi pierde( va cadea in depresie, betii, isi va irosi viata fara sens), dar daca l-as sustine consider ca neam ajuta mult unul pe altul.

  Va rog mult elucidati aceasta situatie. Mii foarte greu. Am pierdut un om drag, nu vreau sa mai pierd. Pentru a-mi gasi linistea sufleteasca am nevoie de un sfat intelept, argumentat biblic.

  Multumesc anticipat.

  P.S. Aceasta scrisoare este scrisa din cuvintele cumnatei mele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  95 − 88 =