Sarut mina parinte,am o intrebare si o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un sfat. Am fost cununata cu un baiat, am decis sa ne cununam pina la nunta deci respectiv dupa jumate de an de cununie urma sa fie nunta si cu foarte putin timp pina la nunta au aparut ceva probleme din partea familiei luia la care am anulat nunta si neam si despartit.Este vrio metoda de a face ca sa putem dezlega cununia pentru ca ne leaga Taina Cununie insa noi nu mai suntem impreuna.Va multumesc mult.

  0
  293
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieSarut mina parinte,am o intrebare si o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un sfat. Am fost cununata cu un baiat, am decis sa ne cununam pina la nunta deci respectiv dupa jumate de an de cununie urma sa fie nunta si cu foarte putin timp pina la nunta au aparut ceva probleme din partea familiei luia la care am anulat nunta si neam si despartit.Este vrio metoda de a face ca sa putem dezlega cununia pentru ca ne leaga Taina Cununie insa noi nu mai suntem impreuna.Va multumesc mult.
  Anonim asked 7 ani ago

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  53 − = 44


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Desigur că-mi pare rău de astfel de situații… Trebuie să știți, că unica situație, în care Sfânta Scriptură binecuvântează desfacerea Cununiei, este păcatul desfrâului. Acuma, îmi pare rău, că niște probleme oarecare, au reușit atât de repede să pună capăt relației Dvs! E dovadă clară că nu dragostea a fost piatra cea din capul unghiului în relația Dvs! Desigur, țin să vă rog ca să fiți cât se poate de atentă în următoarea relație și dorință de a întemeia familie!
  Ce ține de dezlegarea Tainei Sfintei Cununii, aceasta poate fi făcută doar și doar la Mitropolie/Episcopie. Nici de cum dezlegarea familiei nu poate fi făcută de un preot. Așadar, mergeți la cea mai apropiată Eparhie Ortodoxă, explicați situația și ve-ți primi informațiile necesare! Doamne iartă-ne și ne mântuiește!!! 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  38 − = 30