Relatii inainte de cununie

  0
  257
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: PăcateleRelatii inainte de cununie
  Valentina asked 5 ani ago

  Buna seara,

  Parinte,de citiva ani ma simt tentata de pacatul desfrinarii si pina nu demult eram fecioara,dar iata ca intr-un anumit moment am fost pusa in fata alegerii si am decis in pripa sa avem relatii cu prietenul meu.Dupa aceasta m-am pocait si am decis sa nu o mai fac,dar nu m-am spovedit.Eu doresc sa nu mai cad in acest pacat si sa astept pina la cununie,dar mereu ma tenteaza puterile necurate spre a face acest pacat.Citesc rugaciuni zilnic ,dar ma tem sa ma spovedesc ,fiindca cint in strana Bisericii si nu vreau sa stie nimeni afara de Dumnezeu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 60 = 63


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 5 ani ago

  Păcatul nemărturisit pe pământ, rămâne nemărturisit și înaintea Domnului! Nu aveți de ales, dacă doriți sincer eliberare de păcat decât să vă mărturisiți părintelui duhovnic și să cereți eliberare de păcat! Mă rog Domnului să vă dea înțelepciune să înțelegeți că altfel nu vă eliberați, decât în urma pocăinței sincere!

  Ce ține de păcatul desfrâului, e grav, pentru că după cuvântul Sfintei Scripturi, păcatul desfrâului se face în însăși trupurile noastre, care sunt templu al Duhului Sfânt!

  Domnul să vă poarte de grijă!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  5 + = 9