Probleme în familie

  0
  385
  Anonim asked 7 ani ago
  Bună ziua părinte! Vreau să vă povestesc puțin din ce mi se întâmplă în familie. Trăim cu soțul trei ani deja. Suntem cununați, avem o fetiță micuță de patru luni. Eu încă sunt bolnavă după naștere,  deoarece nașterea a fost prea grea. Putem să spunem că mai cu moarte nu s-a terminat nașterea copilului cu mine. Soțul își permite să mă numească cu cuvinte urâte gândurile lui. Nu știu unde zboară, stă pe calculator seara… Când vine se uită la televizor, mai nici nu aude când plânge fata, dacă eu fac ceva treabă prin casă stau cu fata toata ziua și noapte, fără ajutor. Nu am pe nimeni lângă mine singurică, mă stărui să mă isprăvesc. În toate am avut așa simțiri că soțul a început să fumeze și îl întrebase-m: Tu fumezi și mereu zicea că nu. Se jura dar l-am prins cu țigările în mașină, cu brichete în buzunar și a fost sfadă in casa si ma apucat de par mia tras peste gura ca iam zis ca jura in vint si ca ma amageste mereu iam zis cai curvar tucmai sa infuriate de la cuvintul ista sa va explic de ce asa am zis ca mereu se zimbeste la femei intra in convorbire cu ele glumeste se poarta bine dar acasa parca e mort nici o atentie la noi cu fata cind ne sfadim pina aproape sa ne despartim ori eu pling tare atunci incepe sa atraga atentie putin a doua zi iar de nou una si aceiasi ma starui sa fie mincare in casa curatel cu toate ca imi vine foarte greu cu fata ca e micuta am intrat intron magazzin si  vinzatoarea sia permis de fata mea sa vorbeasca cu el foarte interesant e zice ce asa esti mindru cind esti cu fimeia alatrea cind esti fara ea ca un motan esti si el a zis daca as fiu asa bun toti as sue pe mine cu pecioarele dar ea zice acus o sa ma sui eu pe tine asa niste vorbe ca am ramas socata eu nustiiu cum sa ma lupt familia sa nu se piarda dormim spate la spate fara sa ne cuprindem e rece intre noi de tot nu se sfatue cu mine cam serveste in fiecare seara bere lui mereu e interesant cev mai tare decit familia priveste filmuri pentru maturi si se masturbeaza citeodata parinte ma doare tot asta imi vine sa strig de durere eram in spital cind nascusem mi era rau foarte tare da el acasa se uita la filmuri pentru maturi sI asta e des eu mam facut asa de rea ca nu cred in el deloc ce nar zice  a aa spus in fata lui Dumnezeu ca nu se va mai uita la asa porcarii si no sa mai faca nebunii si nu sa tinut de cuvint Parinte si am o simtire ca el si ma schimbat da el tot spune ca nui drept da eu simt tare ca el ma schimbat cu alta fimeie sia permis si asta da el jura ca nui drept zice cas proasta da eu nu cred in juramintul lui ca mereu nu se tine de cuvint si nu tine juramintul drept e tot amageala ce sa fac sa ma despart poate asa o ssai fie bine o sa aiba libertate si o sa faca ce vrea ca acasa e agresiv da cu totii asa e de bun si toti cred ca ca el nui nimeni asa de bun asta inca si mai tare ma doare ca acasa  e un om in lume e altu Ce sa fac ? Spuneti va rog!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  33 − = 29


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Îmi pare nespus de rău de durerea pe care o aveți soră în familia Dvs. Divorțul nu este o ieșire din situație. Aduceți-vă aminte că ați făgăduit să fiți împreună și la bine și la rău. În acestă situație, nu e cazul să abandonați corabia ci să faceți tot ce vă stă în puteri ca să reușească să rămână statornică pe valurile vieții. Doar aceasta este obțiunea. Acum, trebuie să analizați foarte minuțios care sunt motivele schimbării soțului Dvs. Poate, elementar nu se mai simte bine alături de Dvs? Ce credeți că este de făcut, pentru ca relația Dvs. să ia o altă întorsătură. Nu este vorba despre schimbarea lui, ci despre a Dvs. Nu-l țineți tot într-o morală. Ajutați-l să-i fie dor de Dvs, dor de casă, dor de copil. 
  Îndemnați-l la un restart a vieții Dvs. alături de el. Eu cred, că lucrurile pot fi schimbate. Dar vă rog să începeți schimbarea de la Dvs! Nu o primiți ca pe o mustrare sau ca pe o învinuire. Primiți-o ca pe o cale de salvare pentru familia Dvs!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  83 − = 82