Parinţii soţiei susţin că eu ca ginere m-am înfundat prea adînc în c

  0
  259
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieParinţii soţiei susţin că eu ca ginere m-am înfundat prea adînc în c
  admin Echipa asked 7 ani ago

  Parinţii soţiei susţin că eu ca ginere m-am înfundat prea adînc în credinţa ortodoxă şi din cauza aceasta au învrăjbit-o pe soţie (spunându-i că divorţul este ieşirea din situaţia dată) şi copiii mei împotriva mea. În urma unei certe provocate de părinţi şi soţie, am fost îndepărtat de familie deja de ~2luni. Spuneţi-mi vă rog cum să procedez eu la moment. Mulţumesc mult.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  50 − 49 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 7 ani ago

  Nu înțeleg ce are expresia: „ca ginere m-am înfundat prea adânc în credința ortodoxă” dar ceva nu e prea clar. Normal o trăire a credinței aduce bucurie și liniște celor din jur. Mă tem să nu miroase a fanatism și fațărnicie, de îi smintește pe cei din jur. Deci pentru început trebuie să cercetați de ce natură este credința voastră. Poate într-adevăr smintește și produce durere și poticnire celor din jur. Iar familia o faceți cu soția și nu trebuie să lăsați alte persoane să dirijeze fericirea voastră. Cât cresc împreună soții ei trebuie să își întărească relația lor ca să nu mai poată pătrunde nimeni din interior pentru ai despărți. Ați reuși să faceți așa ceva? Și ca un ultim sfat, nu poruncă: mergeți la duhovnicul vostru și chemați și soția și el să vă fie și judecător și mijlocitor între voi și Hristos. 

  Zilele noastre prezintă o luptă grea a familiilor pe tărâmul supraviețuirii.

  Mag. Vitalii Mereuțanu

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  9 + 1 =