Parinte,am atat de multe probleme,incat simt ca nu mai pot,cea mai grava este ca nu suport cum sotul meu imi injura parintii si ii jigneste!Ce sa fac parinte sa schimb aceasta situatie?

  0
  588
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieParinte,am atat de multe probleme,incat simt ca nu mai pot,cea mai grava este ca nu suport cum sotul meu imi injura parintii si ii jigneste!Ce sa fac parinte sa schimb aceasta situatie?
  Anonim asked 7 ani ago

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  56 − 46 =


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Păi, momentul cheie a fost căsătoria… Atunci, până a primi Taina Sfintei Cununii, trebuia de gândit foarte bine. Din păcate, noi foarte des sperăm că o să schimbăm noi oamenii, dar, se mai întâmplă că ne schimbă ei pe noi… Desigur, rugați-vă. Este ceea ce trebuie să faceți cel mai mult: Să nu vă pierdeți speranța în ajutorul lui Dumnezeu. Mai apoi, cercați să limitați la maximum orice informație negativă, în discuțiile cu părinții despre soț și în discuțiile cu soțul despre părinți. Mai bine tăceți, decât să bârfiți. Mai apoi, în momente de liniște și de pace, rugați-l frumos să nu vorbească urât de părinții Dvs. Rugați-l să conștientizeze faptul că vă rănește, atunci când vorbește urât de părinții Dvs!
  În rest, răbdare! Nu vă lăsați schimbată de influiențe negative din jur. Lumea poate fi schimbată atunci noi suntem lumină, nu când noi devenim întuneric!
  Doamne ajută și cu Dumnezeu înainte!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  2 + 2 =