Parinte, te rog ajuta-ma

  0
  507
  Anonim asked 7 ani ago
  Parinte, te rog ajuta-ma, te rog ajuta-ma, se intampla ceva cu sotul meu, a intrat intr-un cerc de prieteni, eu nu ii cunosc, care pleaca in weekendu-ri cu ei cu masina si cu bicicleta si pe mine ma lasa acasa spunandu-mi ca eu nu am bicicleta sa merg cu ei. Mai mult cand vine din plimbarile acestea parca e turbat, bea mult ma injura si a inceput sa dea si in mine, mai mult si-a scos si veregheta de pe deget.Nu stiu in ce localitati ajunge, ce face, unde doarme, si asa mai departe. Problema este ca nu pot sa il opresc din aceste plimbari, odata i-am inchis telefonul, dar degeaba, ca pe la pranz a plecat si nu s-a mai intors acasa. Nu stiu ce sa cred, nu stiu ce se intampla, va rog ajutati-ma.Mi-e teama sa nu fii intrat intr-o alta religie, cu acest grup.Va rog salvati-l de acest grup, va rog sa il luminati cu rugaciuni, sa se intoarca la mine si sa fie intelegator si iubitor. Parinte ajuta-ma si salveaza-mi sotul, pe Paul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 87 = 90


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Cândva, în viața Dvs., au fost careva lucruri care v-au unit, care v-au făcut un trup, o familie! Sfatul meu este cât se poate de simplu: Cercați să readuceți clipele frumoase înapoi, în viața Dvs! Ceea ce va unit cândva, să vă reunească! De asemeni, cercați împreună, să faceți un program, poate o vizită la Biserică, Parc, Părinți, etc. Adică, cercați să formați condiții pentru el, ca el să nu vrea să plece, să se simtă bine acasă! 
  Nu în ultimul rând, este loc pentru o discuție sinceră, lipsită de răutate, plină de dragoste! Dragostea, reușește să le așeze pe toate la locul lor! Important, să o mențineți! Rugați-vă și nu pierdeți speranța în Mila Lui!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  1 + 2 =