Părinte, am o întrebare care persoanele apropiate mie nu găsesc un răsp

  0
  147
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Viața de zi cu ziPărinte, am o întrebare care persoanele apropiate mie nu găsesc un răsp
  admin Echipa asked 9 ani ago

  Părinte, am o întrebare care persoanele apropiate mie nu găsesc un răspuns sau un sfat pentru mine, eu încă de mică m-am îndrăgostit de un băiat din localitate cu 2 ani mai mare decât mine, acum am 19 ani, simt acest sentiment tot mai puternic pentru el aproape de 10 ani încă din copilarie, el știe, dar nu am avut niciodată ocazia să vorbim pe această temă, între noi nu a fost absolut nimic pur și simplu prietenim, dar el nu îmi arată nici un fel de sentimente către mine, dar știind că țin la el nici nu mă ignora, el nu are prietenă… am încercat să-l uit, dar nu am reușit…. Părinte ce pot să fac? Ajutați-mă vă rog cu un sfat..

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  33 − 26 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 9 ani ago

  Iertați-mă Iuliana, dar, chiar nu pot să-ți fiu de folos… Trebuie să fiu sincer, nu sunt mare expert în ale iubirii. M-am căsătorit cu soția pe care mi-a rânduit-o Dumnezeu și atât… Dacă e să vorbim din punct de vedere creștin, atunci pot să te sfătui, ca să te rogi Domnului, să i-ai o decizie corectă, de care să nu-ți pară rău. La urma urmei, tot mai bine să-i spui ce ai de-i spus, decât o viață să-ți pară rău că nu i-ai spus, nu? Sau poate mă înșel… Of… Chiar nu știu ce să spun!

  Fraților și surorilor, vă rog mult interveniți! Ajutați-o cu un sfat pe Iuliana, cum să procedeze, că eu nu știu!

  Preot Iulian Rață

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 70 = 80