Numele de botez

  0
  233
  admin Echipa asked 9 ani ago

  Hristos a Înviat! Părinte, întrebarea mea este următoarea: Eu am fost botezată cu numele Gheorghina și întotdeauna la biserica am fost scrisă la sănătate cu acest nume. De câțiva ani s-a schimbat preotul la noi în localitate și cind am fost la biserică și m-am scris cu acest nume, dumnealui mi-a zis că nu este așa nume în cartea bisericească și doar numele de Gheorghia și de atunci îmi zice așa și când scriu la biserică tot așa. Eu sincer nu mi-e deloc bine că nu sunt scrisă cu numele de botez. Spuneți-mi vă rog dacă e bine sau nu că mi-a schimbat numele. Și tot părintele acesta m-a cununat cu numele Gheorghia. Acum la botez am alt nume, iar la cununie altul. Este păcat? Vă mulțumesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  56 − 54 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 9 ani ago

  Da este păcat și nu e deloc bine! Vedeți vă rog materialul de aici! De asemeni, cred că vă va fi de folos și decizia Bisericii Ortodoxe Ruse în acest sens! Ca să nu vă pară că doar eu sunt de părerea dată, vă rog să vedeți și părerea altor preoți la subiectul dat!

  Nu în ultimul rând, vă sfătui, să scoateți materialele în cauză și să i le arătați părintelui! Îmi pare rău că preoții noștri uneori procedează nu tocmai corect, uneori din neștiință, alteori… Iartă-ne Doamne pe toți!

  Preot Iulian Rață

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 38 = 47