Nu mă pot abţine….

  0
  195
  admin Echipa asked 13 ani ago
  Ce răspunsuri ciudate! Bineînţeles că de la Dumnezeu vin toate dar domnule Vitalii cu oamenii se face nunta, cu oamenii se fac funerariile ș.a.m.d…. apoi: nu vreţi să mai auziţi de divorţ? Nu mai faceţi această muncă că am ajuns să-i dau dreptate acelei persoane care v-a zis că nu ne înţelegeţi şi nu comprendeti. Noi fugim aici pentru ce? Pentru critici? Să fim raţionali… De aceea falimentăm pentru că nu luptăm. Îmi pare rău … în sfârşit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  37 − 36 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 13 ani ago

  Am luat cu toţii act de sfaturile Dvs! Într-adevăr, vom depune mai mult efort, ca să fim corecţi şi să căutăm să fim de folos creştinilor noştri în activitatea noastră, nu piatră de poticnire! În acelaşi timp, vă rog să înţelegeţi, nu putem fi în stare să admitem păcatul! Aşa că, acolo unde va fi vorba de păcat, noi tot păcat o să-l numim!

  Ne pare rău, dacă prin răspunsurile noastre cumva am jignit pe cineva! Totodată, vă rog să înţelegeţi, că ceea ce spunem noi aici nu poate fi luat drept canon, nu poate fi înlocuit cu sfatul şi cu binecuvântarea părintelui duhovnic! Mai ales în ceea ce priveşte viaţa de familie, acestea sunt doar sfaturi duhovniceşti! Dvs. însă împreună cu duhovnicul, urmează să hotărâţi cum procedaţi!  Doamne ajută şi să ne ajute Dumnezeu la mântuire!

  Preot Iulian Raţă

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  7 + 1 =