nasi fara cununie

  0
  559
  cristina1990 asked 5 ani ago

  Sărut mana părinte… Am o problema care ma macină foarte tare… In urma cu 1 an s-a cununat o prietena care și-a dorit prea mult sa le stam noi ca nași desi noi nu am fost cuninati… Eu știam ca nu ii bine ai am refuzat..dar iubitul meu ( acum soțul) a zis ca vrea..ca ii păcat sa refuzi etc… După foarte mare scandal unde ai fost implicați si părinții si toți prieteni care mi-ai zis ca nu pot sa ii fac una ca asta prietenei mele.. Ea a mers la preoți sa întrebe ..care au zis ca pot sa stau de nașa.. Desi știam ca nu fac bine ceea ce fac.. am cedat… Si am stat de nași… Anul aceesta am făcut si noi cununia religioasă … Cu toate acestea as vrea sa stiu daca noi mai avem binecuvântarea? Daca o sa avem probleme in viață noastră de familie? Îmi sta pe suflet de atunci si parca nu ma pot bucura pe deplin de familia mea… As putea sa fac ceva sa îndrept greșeala?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  5 + 4 =


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 5 ani ago

  Nu e o problemă în aceea că ați stat! De fapt, în Biserica Ortodoxă Rusă, în genere se cunună fără de nănași, adică stau doi tineri de o parte și de cealaltă pe rolul de martori și nimic mai mult. Deci, Dvs, ați servit pe rolul de martori. Dacă ei doresc să vă cinstească ca pe părinții lor duhovnicești, atunci bucurați-vă pentru faptul că au încredere în Dvs. și în sfaturile pe care le dați!

  Ce ține de familia Dvs. ea chiar nu poate să fie afectată de vre-un rău pentru că ați cununat. Hai să judecăm: Ați dorit să faceți un bine, prin participare nu? Și dacă ați dorit să faceți un bine de ce credeți că pentru un bine Dumnezeu o să vă răsplătească cu rău?

  Să aveți pace!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 6 = 2