mariana

  0
  424
  mariana asked 4 ani ago

  bunaziua am o intrebare ce pot sa fac? imi pun intrebarea mii sa spus ca imi sunt legate cununiile ,,dar sunt mereu singura nimeni numa poate iubi toti fug imi pun inteebarea ce am sunt draguta am 33 de ani si numa pot casatori ?ce pot sa fac veu copii cu mm sa fac trece timpul trec ani?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  80 + = 82


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 4 ani ago

  Să sporești rugăciunea și să înmulțești nădejdea că Dumnezeu îți va rândui cele de folos pentru viața ta. Să adaugi la rugăciunile pe care le citești deja și Acatistul Sfinților Ioachim și Ana (sfânta familie), Acatistul Bunei Vestiri, apoi acatistele Sfinților Nicolae, Spiridon, dar și al Sfintei Parascheva, ca fiind cei ce ocrotesc și ajută fetele nemăritate. Dar să nu treci cu vederea importanța postirii, Spovedaniei și Împărtășaniei după rânduiala noastră ortodoxă.

  Cum să le citesti, te sfătui să-l intrebi pe părintele duhovnic, care mai bine cunoaste puterea Dvs. de a vă ruga!

  In acelasi timp, nu pierde nici pentru o secundă nădejdea in ajutorul lui Dumnezeu, dar nici nu te grăbi la măritat! Decât să te măriți si după o perioadă scurtă de timp să divorțezi ca mulți alții in zilele noastre si să rămâi rănită, mai bine te măriți puțin mai târziu, dar trăiesti fericită o viață!

  Gânduri bune!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 24 = 28