Implorare

  0
  267
  Maria asked 5 ani ago

  Sarut mana! Parinte as dori sa stiu ce acatiste si rugaciuni sa citesc ca sa nu il pierd pe iubitul meu. Ne iubim sincer dar el se afla intr-un impas e foarte stresat, are probleme financiare si isi doreste mult sa faca o scoala, iar eu nu l-am putut ajuta ca parintii mei voiau sa vina in Germania si am economisit pentru chirie, iar acum ca am reusit saimi aduc parintii aici el a zis ca are nevoie de liniste si sa nu il caut nici in vizita, nici prin mesaje. Parintii mei nu au fost de acord cu el dar iubirea noastra a invins, ce as putea face sa invinga si acum si sa vina sa ma ia inapoi acasa, deoarece eu asa simt: casa mea e unde este el. Doamne ajuta si multumesc mult! Va rog din suflet sa imi raspundeti ca simt cum inima mea urla!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  28 − = 24


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 5 ani ago

  Scumpii mei, aici e marea problemă a multora dintre noi: Începem viața fără de Dumnezeu, iar mai apoi, diavolul își bagă toate ispitele sale și piedicile în calea fericirii noastre. Dacă începeam mai întâi cu Taina Sfintei Cununii, multe dintre cele ce se întâmplă în viața noastră ar putea fi evitate. În fine…
  Mai întâi și întâi, la sigur că e și bine să fie așa! Dumnezeu știe cum le rânduiește pe toate. Personal, sunt de părerea că dragostea este cel mai extraordinar sentiment și atunci când iubești, nu ești gata să desparți de persoana iubită uneori nici măcar pentru o zi! De aici și întrebarea: Oare chiar vă iubește sincer prietenul Dvs? Pentru că dacă v-ar iubi sincer, nu s-ar despărți de Dvs. nici pentru o zi, nu tocmai să nu vă audă să nu primească mesaje etc. Deci, dacă el are nevoie de o pauză, poate că nu e tocmai cea mai potrivită persoană? Și, poate că e cazul de reevaluat relația Dvs? Pentru că nu e suficient doar să iubiți, mai trebuie să și fiți iubită! Mai apoi, e bine desigur de rugat Domnului, ca Domnul să vă liniștească sufletele ambilor, așa încât Dumnezeu să rânduiască cele cu adevărat de folos în viața Dvs. Rugați-vă Maicii Domnului, Sfinților Adrian și Natalia, sau Petru și Fevronia, care sunt ocrotitorii familiei și care au luptat cu multă dârzenie pentru dragostea lor!
  Dumnezeu să vă umple de înțelepciune!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  54 − 53 =