Hristos a Înviat. Din păcate nu mai sunt răspunsurile anterioare, dar di

  0
  219
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăHristos a Înviat. Din păcate nu mai sunt răspunsurile anterioare, dar di
  admin Echipa asked 13 ani ago
  Hristos a Înviat. Din păcate nu mai sunt răspunsurile anterioare, dar din câte ţin minte aţi dat o dată un răspuns că trebuie de scris la 9 biserici pentru sănătate dar nu în zigzac dar pe linie dreaptă (îmi cer iertare poate nu am reţinut corect), ce înseamnă asta? Am fost azi la biserică şi am scris la 40 de slujbe şi mi-au spus că trebuie să citesc acasă acatist special (pentru căsătorie), spuneţi-mi vă rog ce acatist trebuie citit? Vă mulţumesc din suflet, să vă dea Domnul sănătate şi să vă aibă în pază, ne ajutaţi mult pe noi mult păcătoşii şi ne luminaţi acolo unde este întuneric de tot!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  85 − 83 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 13 ani ago

  Nu s-a răspuns niciodată despre mersul la nouă biserici şi încă într-o careva ordine! Aceste idei sunt cele mai curate babisme! Asta cu toată sinceritatea! Iar în privinţa acatistului, trebuia să întrebaţi la Biserica unde aţi fost, ce acatist trebuie să citiţi! Aşa ar fi fost cel mai corect! Poate aşa şi procedaţi? Mai bine mergeţi mâine şi mai întrebaţi odată! Ce aveţi de pierdut?

  Nu uitaţi să vă rugaţi atât timp cât se săvârşesc cele 40 de pomeniri! Şi neapărat să mergeţi la slujbe duminicile şi în sărbătorile mari! Dumnezeu să vă aibă în pază!

  Preot Iulian Raţă

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 8 = 1