Farmece si invidie

  0
  436
  Tanea asked 5 ani ago

  Parinte am nevoie de sfatul dumneavoastra.Sunt singura,nu pot nici de cum sa incep o relatie frumoasa de dragoste cu nici un baiat.Cind fac cunostinta cu cineva 2-3 zile e totul bine,mai apoi zice ca nu ne potrivim,ca mai bine sa raminem prieteni sau spune ca are prietena si s-a impacat cu ea.De fiecare data se intimpla aceasta ,nustiu dece se intimpla asa.Am multi pretendenti,dar nu pot incepe o relatie,eu vreau o relatie serioasa care mai apoi sa intemeiez o familie,nu vreau sa traiesc in pacat,m-am saturat de singuratate.Din cauza singuratatii nu mai am chef de nimic si deseori am stari depresive,acum sunt foarte confuza.Am atentie din partea baietilor,ei ma vad frumoasa desteapta serioasa,dar nimic mai mult.Nu pot sa explic dece se intimpla aceasta.Am si invidie din partea bunicii,am fost si blestemata de bunica mea.Eu vreau ca cine sa fie primul si ultimul sa fie in viata mea.Am 20 ani si pina acum nu am avut nici o relatie nimic,am iesit de 3 ori,dar am inteles ca aveau intentii neserioase.Sau sunt baieti care imi plac,dar lor nu le place de mine sau sint baieti care ma plac,dar mie nu-mi plac de ei,deoarece am si eu anumite gusturi,sunt mai pretentioasa si capricioasa.Singuratatea distruge omul,am observat asta.Imi doresc foarte mult sa imi intilnesc persoana potrivita,un baiat bun si fidel sa fie iubire reciproca si vesnica.Ce sa fac si cum sa fac? Stiu ca pina la urma este voia Domnului,dar eu simt ca trebuie sa fac ceva,inima imi spune ca trebuie sa actionez sa schimb sa cer ajutor,caci sufletul ma doare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  76 + = 82


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 5 ani ago

  Dragă soră, este mult prea devreme să vă faceţi griji, la acest capitol. Sunt persoane cu o viaţă mai bogată ca Dvs., care nu sunt complexaţi de subiect. Mai apoi, părerea mea personală e ca decât să vă întâlniţi cu o persoană căreia să nu-i pese de Dvs. şi care să vă distrugă viaţa, mai bine mai aşteptaţi o habă de timp, până găsiţi bărbatul potrivit, pe care să-l iubiţi şi de care să fiţi iubită!

  În acelaşi timp, lăsaţi frica de farmece şi alte prostii. Un om care crede în Dumnezeu, nu se teme de farmece. Atunci când seara şi dimineaţa suntem în rugăciuni, când mergem la biserică şi ne rugăm, nici un diavol nu se poate apropia de viaţa noastră! Începeţi vă rog de la Taina Sfintei Spovedanii, faceţi-o sinceră şi generală, mai apoi, primiţi Trupul şi Sângele Domnului. Până la Sfârşitul Postului, împărtăşiţi-vă de 2 ori. Domnul va lucra cele ale mântuirii în viaţa Dvs şi veţi reuşi să fiţi fericită! Nu fiţi tristă, nu cădeţi în depresie! Domnul ne vrea pe toţi fericiţi, suntem copiii Lui!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  65 − = 57