Eu nu spun minciuni părinte, v-am zis așa cum este… de servit el cu nan

  0
  264
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieEu nu spun minciuni părinte, v-am zis așa cum este… de servit el cu nan
  admin Echipa asked 7 ani ago

  Eu nu spun minciuni părinte, v-am zis așa cum este… de servit el cu nanașu lui s-a luat la servit nu e din cauza mea. Dar de mama nu știu ce să zic, poate că și eu îs vinovată, el dacă o jignește prea tare și trebuie s-o apăr și așa fratele a decedat și e rănită de tot… Întotdeauna el ascultă de alții, împreună nu ne sfătuim să facem ce vrem noi, trăiește cu mințile la alții, părinte vreau să vă întreb, știu că întrebarea e prostească dar nănașa mi-a zis să nu cred că soțul va fi cinstit cu mine oricum se va uita la altele și cu timpu chiar și să umble la alte femei, îmi zice că toți bărbații îs la fel. Dar eu cred așa că, bărbatul care crede în Dumnezeu nu își va permite să-și schimbe familia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 6 = 8


  1 Answers
  admin Echipa answered 7 ani ago

  Știți ce vă spun eu? Soarta familiei și mântuirea bărbatului e în profesionalismul soției. Fiți atenți ce spune Scriptura: „bărbatul nu este stăpân pe trupul său, ci femeia” I Cor. 7, 4. Deci să îi spui nănașii că are doar presupuneri băbești și prostești care se contrazic cu Scriptura. Și mai bine ar fi să vă învețe, să vă ajute pentru desăvârșirea familiei și să nu mai umble cu zizanii. Ei vă sunt părinții voștri, iată ce îi spune Sf. Pavel: „Şi voi, părinţilor, nu întărâtaţi la mânie pe copiii voştri, ci creşteţi-i întru învăţătura şi certarea Domnului” Efes. 6.4. Mai bine ar fi să asculte de aceste cuvinte și să lucrați la mântuirea voastră. Și pentru încheiere nu e vă spun ci apostolul: „Bărbatul necredincios se sfinţeşte prin femeia credincioasă…” I Cor. 7, 14. Meditați profund la aceste cuvinte.

  Și mai mult spre mântuire și spre slava lui Dumnezeu.

  Mag. Vitalii Mereuțanu

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  40 + = 50