Despre Nuntă

  0
  179
  admin Echipa asked 13 ani ago
  Bună ziua. Am mai pus o întrebare și anume întrebarea nr.1163. Vreau să spun că am fost la părintele duhovnic la care ne spovedim amândoi. Am vorbit de faptul că nu suntem convinși să facem acest pas, eu am spus chiar și faptul că țin la altcineva, dar ne-a sfătuit să facem în continuare nunta. Când am vrut să vorbesc cu părintele despre faptul că țin la altcineva, a trebuit să merg în altă zi la biserică, iar în ziua când am fost nu l-am găsit acolo. Acum cel cu care urmează să mă cunun este hotărât să facem nunta, dar eu am rămas în aceeași situație, partea mai urâtă îi că atunci când spun ceva ce nu-i convine, mă înjură, mă jignește tot timpul și lucrul acesta mă face să accept această căsătorie doar din obligația pe care mi-am făcut-o anul trecut când ne-am logodit. Aș dori un sfat, orice să mă ajute să-mi dau seama ce ar trebui să fac.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  5 + 2 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 13 ani ago

  Numaidecât trebuie să vă duceți la spovedit încă odată și să spuneți părintelui tot, cum stau lucrurile cu adevărat, apoi veți vedea ce vă va îndruma. Eu un lucru știu, după spusele sfinților părinți: de nu-i dragoste, nu se pune cununa pe cap și nu se săvârșește sfânta Taină a Cununiei. Apoi să căutați desfacere de cununie, acesta e mai mare păcat. Ascultați duhovnicul și inima, prin care răsuna vocea Domnului. Căsătoria e un pas important și decisiv în viață. Nu se pripește, ci bine se chibzuiește. De sunt de pe acum înjurături și nu este dragoste unul față de altul și frică de Dumnezeu, este precum și cu bărbatul cel neînțelept, care și-a zidit casa pe nisip – așa de greu vă va fi s-o mențineți.

  Înainte de a se logodi, căsători, se face o îndelungă cercetare a ambilor părți, ca mai apoi să nu intrați într-o încurcătură și mai mare, cu care vă legați și încurcați singuri. Totul se construiește și începe cu dragoste, stimă și respect și se crește cu iubirea în Dumnezeu!

  Cu râvnă întru Domnul,
  Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  60 − 54 =