Daca parintii sunt contra casatoriei cu un baiat credincios

  0
  379
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăDaca parintii sunt contra casatoriei cu un baiat credincios
  Anonim asked 7 ani ago
  Sarut mina Parinte. Sunt intr-o relatie cu un baiat de 9 luni. Eu am 22 si el – 23 ani. El este o persoana care m-a influentat destul de mult ca sa traiesc viata conform credintei noastre ortodoxe. Problema consta in aceea ca parintii mei il cred „fanatic”. Faptul ca el invata teologia si se atirna serios fata de credinta noastra ii nemultumeste si lor nu le place ca eu devin tot „radicala”. E vorba ca parintii mei cred in Dumnezeu „in suflet”:ei intra in biserica doar sa aprinda o luminare si sa scrie nume pe foita, si aceasta se intimpla de maximum 2 ori pe an. Ei ma cred demodata si imi zic sa ma duc la biserica tot doar sa aprind luminare, repede sa ma rog si sa ies. Lor nu le place ca merg la biserica, ei doar se enerveaza mai mult, ma cearta si din cauza aceasta imi este greu uneori..As dori un sfat de la D-voastra: 1) cum sa ma tin tare si sa nu ma deznadajduesc in situatii cind parintii mei sunt nemultumiti de faptul ca merg la biserica 2) Cum sa procedez cu relatia pe care o am cu baiatul: noi dorim sa ne casatorim si ca credinta ortodoxa si dragostea sa fie in centrul familiei noastre. Nu va fi pacat daca ma casatoresc fara acordul parintilor mei daca unicul lucru pe care ii deranjeaza e faptul ca e serios fata de credinta? Va multumesc mult!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 4 = 5


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  1. Citiți viața Cuvioasei Maicii noastre Parascheva! Părinții ei tot au fost împotriva relației apropiate cu Dumnezeu!
  2. Convingeții că persoana în cauză nu voiește răul ci binele Dvs! Convingeții că el vă iubește și că îl iubiți și că el este cel care cu adevărat vă poate face fericită! Nu încercați să treceți peste binecuvântarea lor! Ajutații să vă înțeleagă, dar faceți-o cu dragoste!

  Rugați-vă pentru părinții Dvs! Dumnezeu o să-i lumineze la sigur!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  57 − 53 =