d

  0
  401
  Marin asked 5 ani ago

  Buna Parinte. Acum un an in urma am facut nuta cu sotia mea, dupa jumate de an parintii mei au hotarit sa cumpere apartament pentru noi, dar nu se ajungea o suma de bani pentru a cumpara.Banii cistigati la nunta noasra, iam dat parintilor pentru ca sa implineasca suma necesara la cumpararea apartamentului. Dupa procurarea apartamentuli parintii mei la scris pe ei.Din cauza asta ne certam cu sotia, ea nu doreste sa locuim in apartamentul acesta, sustinind ca nu este al nostru.Mia pus ultimatum, daca doresc sa fim mai departe impreuna , sa inchiriam apartament, sau sa ne ducem peste hotare la munca pentru a sitringe bani de altul ! eu o iubesc, nustiu cum sa procedez…Datimi un sfat varog !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 80 = 82


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 5 ani ago

  Scrieți apartamentul pe ambii! Scrieți apartamentul pe familia Dvs! E bine să o înțelegeți și pe ea! Își dorește o siguranță pentru ziua de mâine, ori, apartamentul fiind scris pe părinții Dvs., nu îi oferă nici o siguranță. Dacă divorțați rămâne fără nimic. Așadar, fiți bun să o înțelegeți și pe ea! Ea trebuie să simtă grija bărbatului său, că e ocrotită, că e iubită și că acesta îi oferă o siguranță. Ori ea nu le are!

  Căutați să faceți tot posibilul ca să vă mențineți fericirea și familia integră! Părinții trebuie să înțeleagă! Nu doresc? Împrumutați bani, dați-le banii înapoi, dar scrieți casa pe voi!

  Doamne ajută!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  60 + = 67