Cum sa procedez in cazul cind sotul zice ca-l insel si imi spune sa las lucrul.Dar eu nu am cu nimeni nimic si vin la lucru sa-mi fac obligatiunile?

  0
  258
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieCum sa procedez in cazul cind sotul zice ca-l insel si imi spune sa las lucrul.Dar eu nu am cu nimeni nimic si vin la lucru sa-mi fac obligatiunile?
  Anonim asked 7 ani ago
  El imi spune ca umblu cu barbatii de la serviciu dar eu nu am nimic cu nimeni nici nu am avut vre-o data.Astazi mi-a zis sa las serviciul,mie mii rusine sa zic contabilei carei cauza ca ma eliberez.De 7 ani suntem impreuna, nui zi sa nu-mi zica ca umblu.Am lucrat mai inaite in alta parte tot zicea ca umblu, am stat acasa cu copilul tot am umblat dar chiar si copilul imi spunea ca nu e al lui, acum copilul are 4 ani jumate si numai zice nimic.Ce sa fac nu stiu cum sa procedez?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 80 = 84


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 7 ani ago
  Dragă soră, este o vorbă în popor, tot hoțul se teme de furt. Cred că soțul știe ce face el de aia și te teme așa. Dacă nu este încredere unul în altul atunci ce fel de familie poate fi? Deci ial de mînuță și mergi cu el la părintele duhovnic, roagă-l pe părinte să discute cu el, și discută și tu liniștită cu dănsul. La mine tot este o familie similară, dar după cîteva discuții cu ambii soți situația sa ameliorat, tot așa și soțul din familia de la mine o temea și la umbra ei, acuma se pare că e bine. Roagăte neîncetat și pune nădejdea în Dumnezeu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  83 − 80 =