Cum sa ma protejez de invidia oamenilor?

  0
  284
  Anonim asked 7 ani ago
  Buna ziua Parinte! Am si eu o problema cu care ma confrunt de citiva ani, dar cel mai mult ma deranjeaza anul acesta. Sunt anumite persoane care m-au invidiat pentru anumite lucruri si din aceast motiv nu pot sa schimb nimic in viata personala sau profesionala. Invidia s-ar descrie ca un fel de mecanism de citire a informatiei de cel care invidiază si astfel cel care este invidiat pierde ceea ce vrea sa obtina. De fiecare data cind am şansa sa fac o schimbare importanta incep sa am intepaturi dupa ceafa si incepe sa ma doara inima si cum pierd aceasta sansa imi revin la normal. Nu am probleme de sanatate nici cu inima nici dureri de cap nu am. De fiecare data visez persoana din partea careia vine aceasta energie negativa. Nu stiu cum sa le opresc, citesc rugaciuni dar aceste simptome se manifesta iar si iar de fiecare data, mai mult apar si spiritele necurate noaptea mai ales daca descopar vreun mod de a reusi sa schimb ceva in bine si iar imi pun piedici. Diavolul e forate suparat pe mine pentru ca am citit rugaciuni puternice in anii trecuti si de atunci imi tot sta in cale si nu-mi permite sa fiu fericita sub nici o forma. Am mers pe o cale pe care nu am dus-o pina la capat, aveam probleme la serviciu, ma indepartam de viata obisnuita, rugaciunile te schimba complet, am aflat multe lucruri, am devenit foarte sensibila la lumea de dincolo, la spirite, in perioada de pasti dupa inviere dupa rugaciunile de seara auzeam cintece din rai un fel de cor de o frumusete nedescrisa si pe care nu poti sa le auzi nicaieri pe pamint, Duhul Sfint care cu cit mai mult ma rugam se simtia tot mai mult, am fost vizitata de diavoli de nenumarate ori in toti anii astia, se manifesta mai mult ca energii de diferita putere si intensitate, daca vedeau ca nu ma mai tem trimiteau pe altii mai puternici, caci rugaciunile ma faceau mai puternica, spiritul meu era constient chiar si in vis. As putea sa scriu foarte multe la tema asta dar altceva ma deranjeaza. nu stiu cum sa opresc acest lucru ca cei care m-au invidiat sa nu mai aiba acces la ceea ce fac, stiu ca lucrul asta se intimpla fara ca persoana data sa fie macar constienta ca face vreun rau, daca omul are rautate in suflet si invidia sa face rau fara sa stie, mai rau e ca acest proces e continuu, poate dura ani la rind, nu te-a invidiat odata si gata, apar de fiecare data cind la ei ceva nu mai merge si procesul incepe din nou. Eu oricum mai citesc rugaciuni ma ajuta sa ma linistesc dar nu cele care le citeam inainte. Ce sfat ati putea sa-mi dati? Duc o viata curata, nu sunt casatorita si nu am prieten, m-am spovedit si impartasit, merg la biserica duminica. Am citit nu stiu unde ca ar exista vreo rugaciune care mi-o citeste preotul in asa cazuri nu stiu daca-i adevarat. Va multumesc din timp pentru timpul acordat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  9 + 1 =


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Nu știu cum va-ți mărturisit, dar v-aș sfătui să o mai faceți odată și, cele lucruri pe care le-ați descris aici, să le spuneți și părintelui duhovnic. De asemeni, vă sfătui să începeți prin a vă mărturisi nu oricui, ci preotului duhovnic, unuia și aceluiași de fiecare dată! Acesta va fi un bun început pentru schimbarea vieții Dvs! 
  De asemenea, consider că problema nu e în cei din jur, ci în Dvs. Cred că ar fi corect să vă rugați cu sinceritate și mai mult dar sub ghidarea părintelui duhovnic. Aici stă schimbarea mult dorită! Omul care se roagă, este ocrotit de Dumnezeu de orice lucrare diavolească. Imi pare că, problema e mai aproape decât credeți, e în Dvs. nu în cei din jur. Mii de scuze pentru duritate, dar, sunt convins: Ați scris ca să fiți ajutată, nu de dragul scrisului!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  8 + 1 =