Cum sa evit divortul?

  0
  232
  Anonim asked 7 ani ago
  Sarut mina, parinte! Ajutati-ma va rog cu un sfat. Sint casatorita de aproape doi ani… Am locuit cu sotul peste hotare, iar inainte de nasterea copilului, am revenit in tara. Am decis sa locuim cu parintii lui. Atunci mama lui a inceput sa imi impuna ideile sale, trebuia sa fac totul cum ea vrea, pentru ca eram in casa ei. Eu niciodata nu m-am certat cu ea, nu i-am zis nimic. Dupa nasterea copilului, lucrurile s-au agravat. Ea mereu era suparata pe mine, mereu cauta sa se certe cu mine, sa ma jigneasca. Pe sotul meu l-a batut intr-o seara. Eu n-am rezistat si am plecat la parintii mei. Sotul nu a vrut sa mearga cu mine. De atunci au trecut noua luni, ne-am indepartat si el a depus actele pentru desfacerea casatoriei. Ajutati-ma si recomandati-mi vreo rugaciune. Multumesc mult!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  21 + = 22


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Că ați plecat, nu e bine. Dar și mai rău e că nu spuneți ce ați făcut de atunci pentru a vă readuce familia. De ce l-ați lăsat pe mâna mamei care îl bate? De ce nu l-ați îndemnat să treceți la o gazdă? Noi, trebuie să luptăm, cu orice preț pentru familia noastră, nu să o lăsăm în voia soartei. El sărmanul a rămas sub influiența mamei sale care nu vă avea la inimă. De ce ați crezut că o să fie alt rezultat decât cel care este??? 
  Vă propun să luptați pentru familia Dvs. Să faceți tot ce vă stă în puteri, doar ca să rămâneți una! De dragul Dvs și a copilului. De dragul Tainei Sfintei Cununii în care a-ți făgăduit să fiți împreună și la bine și la rău. Nu vreau să rămână o goală făgăduință! Mai jos aveți și o rugăciune! Sper să o spuneți din tot sufletul și din toată inima!
  Rugăciunea soților stăpâniți de patima geloziei, a certurilor și neînțelegerilor
  Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc, miluieşte, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie. Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.
  Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe alții şi să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti. Amin.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  6 + 3 =