Cum alegem?

  0
  428
  Anonim asked 7 ani ago
  Doamne ajuta! Riscam sa avem o relatie cu un baiat care spune ca doar crede in DUMNEZEU dar nu il intereseaza ce se intampla dupa moarte,nu merge la biserica , nu tine post, si nu i se pare normal sa te abtii de la relatiile intime .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 48 = 56


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Nu riscați!!! Eu cred în schimbarea oamenilor, dar, în momentul în care omul zice că am un prieten, dar, nu vreau să trec pe la el, nu vreau să vorbesc cu el, nu vreau să am treabă cu el… Nu știu dacă mai poate fi vorba de prietenie Și nici de ierarhie. Adică, dacă zici că acesta e tatăl tău, dar nu ai când să-l vizitezi, să vorbești cu el… Nu știu dacă mai ești bun fiu. Exact așa și relația cu Dumnezeu, cred în El, dar nu vreau să merg la Biserică, nu vreau să mă rog, nu vreau să postesc… 
  E complicat să începi educația de la 0 și dacă vă pare că e ușor, să știți că vă înșelați. Plus la toate, nici nu prea dorește să se abțină de la păcat, ceea ce înseamnă că automat vă va duce la păcat și pe Dvs. Nu se merită… Dacă e gata să se abțină până la cununie, e un semn că vrea să crească în Hristos. Dacă nu… Fugiți, cât e lucru cu cinste, să nu vă treziți că vrea și cu Dvs. o relație superficială ca și cu Dumnezeu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  63 − 57 =