corectare

  0
  235
  Anonim asked 5 ani ago

  stimate domn, „părinte”, iertare este un termen foarte incorect și contrar Sf. Scripturi, atribuit oamenilor…

  Vreau să vă întreb cum puteți ca preot însărcinat prin slujba aceasta de revelare a Tainei lui Dumnezeu, Evanghelia, să spuneți despre „cântarea lui Moise” că este un Psalm al lui David?! Atât de bine cunoașteți Cartea și Cuvântul vieții încât spuneți oamenilor că Psalmul 90 este un Psalm al lui David?

  „nu intrați în Împărăția cerului” = este alegerea d-voastră, dar să „nu lăsați să intre pe cei ce vor” este responsabilitate înaintea lui Dumnezeu și atrage după sine blestemul Legii și pedeapsa lui Dumnezeu!!!

  „Toți greșim în multe feluri” Dar ne pocăim ca să moștenim Împărăția…( Ștergeți acest mesaj, nu-i pt nimeni altcineva decât pt d-voastră personal și apoi corectați și revizuiți totodată și celelalte resurse foarte greșit interpretate. Fți binecuvântat de Creatorul tuturor lucrurilor și Mântuitorul nostru Scump și Preasfânt!)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 5 = 1


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 5 ani ago

  Nu am de ce să-l șterg. Nu înțeleg pretențiile Dvs. de mai sus! Sunt dispus cu drag să discut asupra tuturor subiectelor care vă interesează și să încerc să vă răspund cât se poate de competent! Dar nu vreau să începem discuțiile noastre cu ideia că totul este greșit și doar anumite culte, apărute recent ar fi corecte!

  Doamne ajută! Vă stau cu drag la dispoziție!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 1 = 1