Copii in biserica

  0
  258
  Rubrica ”Întreabă preotul”Copii in biserica
  teo asked 4 ani ago

  Buna ziua. Ieri am venit sa inpartasi copilul de 5 ani. El era foarte cointeresat de aceia cum se face slujba si asculta cu atentie, insa punea si multe intrebari. Deoarece nu statea ca o statuie preotul era deranjat si ne-a alungat. Acum copilul nu intelege de ce, doar nu a facut nimic rau si nu mai vrea sa vina. Ce sa facem?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  48 + = 55


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 4 ani ago

  Să identificați o altă Biserică, unde să vă simțiți bine si Dvs. si copilul! Preotul nu are dreptul să vă dea afară atunci când Sfânta Scriptură explicit spune Lăsați copilasii să vină la Mine, căci a unora ca acestia este Impărăția Cerurilor! Copilasii sunt un câstig imens pentru parohiile noastre, o binecuvântare. O biserică fără de copii, este o biserică fără de viitor!

  Imi pare rău de situația prin care ați avut a trece! Sper să cădeți pradă smintelii, si să-l căutați pe Dumnezeu intr-o altă parhie, dar ortodoxă! Copilasului, explicatii că si preotii sunt oameni, nu totdeauna au dispoziția necesară si ca oameni, gresesc si ei in comportament. Dar nu toți sunt la fel, ca si copilasii, ca si maturii….

  Hristos să vă binecuvânteze familia!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  6 + 4 =