Cinstite părinte, aş dori să continui întrebarea 1491 referitor de fapt

  0
  205
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăCinstite părinte, aş dori să continui întrebarea 1491 referitor de fapt
  admin Echipa asked 13 ani ago
  Cinstite părinte, aş dori să continui întrebarea 1491 referitor de faptul căsătoriei cu un bărbat căsătorit, în situaţia în care soţia a fost vinovată de desfacerea căsătoiei prin infedilitate tot este un păcat să te căsătoreşti cu un bărbat căsătorit? Şi cum rămâne cu faptul că fiecare persoană are dreptul la o a doua şansă şi merită să fie fericit? În aceste timpuri grele este foarte complicat dar atâta timp cât este un bărbat bravo, muncitor, educat, însuşi foştii socri au recunoscut că fiica lor e vinovată de desfacerea căsătoriei… oare nu merită să fie fericit????????? Eu sunt o persoană credincioasă şi nu mi-aş dori ca o eventuală căsătorie să fie un păcat, deaceea vă rog să mă îndrumaţi cum ar fi corect să procedez. Vă mulţumesc anticipat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 89 = 97


  1 Answers
  admin Echipa answered 13 ani ago

  Doamne ajută. Stimată soră, ce putem spune noi cei care nu cunoaștem asemenea caz în detaliu. Sfinții Părinți au dat sfaturi în aceste domenii însă erau la curent cu situația sufletească a celor care primeau sfatul. Noi nu putem spune nimic. Deci acest caz este rezolvabil de la caz la caz și de la persoană la persoană. Eu zic că cel mai bine să mergeți împreună la un duhovnic și astfel să vedeți dacă se merită de pus temelie unei noi familii. Și dacă se va merita să fie o temelie întru Hristos. Nu trebuie de judecat după trecut ci să privim cu prezentul spre viitor.

  Doamne îndură-Te de neputința noastră și ne miluiește. Tu ești Calea, Adevărul și Viața.

  Cu râvnă întru Domnul,
  Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  21 − = 13