Cînd spun soacrei că nu e bine ce face cumnatămea trăind cu un musulman

  0
  378
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Neînţelegeri apărute în sânul OrtodoxieiCînd spun soacrei că nu e bine ce face cumnatămea trăind cu un musulman
  Anonim asked 5 ani ago

  Cînd spun soacrei că nu e bine ce face cumnatămea trăind cu un musulman, ea (soacră-mea) măcar că regulat se duce la Biserica (și face bine), dar mă urăște și m-a numit că sunt ”ștunt” (face rău). Straniu lucru se întîmplă părinte. Soacră-mea ține foarte mult la fiică-sa care trăiește în nelegiuire. Iar la fiică-sa care s-a cununat cu mine la Biserică și trăim legal nu o iubește, are multe pretenții față de noi. Este foarte trist să constat că nu numai soacră-mea e împotriva noastră, dar și fratele ei, surorile sale și neamurile. Ca să vezi ce vremuri am ajuns ?! Neamurile soției mele în vorbe țin la credința ortodoxă, dar în realitate – la femeile ”ortodoxe” care trăiesc cu musulmani, apoi se duc și se spovedesc la preot, și în loc după asta să se lepede de păcat, se întoarce iar la musulman. Iar dacă cineva spune deschis că e păcat, este urît de toate neamurile și e numit ”ștunt”, ”sectant”. Acuma, cu părere de rău încep să cred că nu e departe timpul cînd musulmanii vor veni în locul religiei noastre ortodoxe, deoarece nu am știut să păstrăm tradiția noastră ortodoxă. Soția mea deseori plînge și nu poate înțelege de ce mama ei pune pe primul loc banul, cu toate că regulat merge la Biserică.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  7 + 2 =


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 5 ani ago

  Dragii noștri, de ce pune banul mai presus de toate? Frumoasă întrebare, dar Iuda de ce a primit 30 de arginți pentru al vinde pe Învățătorul, pe cel care a făcut atîtea minuni în fața lui. Trebue neapărat să ne rugăm pentru așa creștini ca Dumnezeu să le lumineze mintea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 1 = 3