Ce spun Sfintii Parinti si ce trebuie sa facem noi

  0
  515
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăCe spun Sfintii Parinti si ce trebuie sa facem noi
  Anonim asked 7 ani ago
  Preacuvioase parinte buna ziua,
  De mai multa vreme ma framanta o intrebare si asi vrea sa va cer un sfat:
  Am 30 de ani si pana la aceasta varsta nu prea am iesit in lume, pe la distratii, la chefuri. Pentru mine era mult mai linistit sa merg Duminica la Sfanta Liturghie in loc sa lenevesc acasa. M-am rugat Domnului sa-mi dea o persoana langa mine cu care sa pot intemeia o familie. Domnul mi-a auzit ruga si mi-a trimis o fata pe care o iubesc si o stimez foarte mult. Intre noi este o diferenta de varsta de 7 ani si chiar de gandire. Dupa mai multe discutii am aflat de la ea ca a trait anterior impreuna cu un alt barbat (nu in casatorie). Din cauza unor neintelegeri, dar mai ales pentru faptul ca ea ramasese insarcinata, acesta a alungat-o in strada. Ea a ramas pe drumuri in situatia care era. A luat hotararea negandita si a avortat… Acum are mustrari mari de constiinta si cand isi aminteste chinurile groaznice ale chiuretajului se inspaimanta si se caieste.
  Recent mi-a comunicat despre acesta fapta, am meditat mai mult, dar eu am hotarat sa continuam relatia noastra. Vreau sa o ajut „sa se ridice de jos”, sa ne facem o familie fericita. Ea a fost la preot si a marturisit pacatul strigator la cer, de care se caieste.
  Ma gandeam ca dupa ce ne vom casatori, sa adoptam neaparat un copil pe care sa-l crestem cu multa dragoste impreuna cu copiii nostri, daca bunul Dumnezeu va dori sa ne invredniceasca de aceasta bucurie.
  Preacuvioase parinte, asi fi foarte recunoscator sa ma indrumati cum sa procedam si ce trebuie sa facem pentru iertarea de pacate. Multumesc frumos.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  2 + 8 =


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 7 ani ago
  Dragă frate, preacuvos este călugărul, eu sunt preot în lume cu familie, cred că practic voi ați întrunit majoritatea treptelor prn care ar fi bine să treacă cei care au asemenea păcate, să îndepliniți toate ce va-ți pus în gând, și să mergeți permanent la duhovnic,urmândui sfaturile. Doamne ajută.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  59 − = 56