Ce nu am voie sa fac daca am avut noaptea un vis umed(ejaculare involuntara) ?

  0
  502
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: PăcateleCe nu am voie sa fac daca am avut noaptea un vis umed(ejaculare involuntara) ?
  Andrei asked 5 ani ago

  In timpul noptii patesc asta..Mai mereu in ziua de sambata . Eu sambata si duminica merg la biserica si intru in Sf. Altar..Cand patesc asta evit contactul cu biserica in acea zi. Ce nu am voie sa fac cand am un vis umed ?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  5 + 3 =


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 5 ani ago

  Rugați-l pe părintele duhovnic să vă dea un canon de rugăciune special pentru astfel de situații sau dacă părintele nu are canonul de rugăciune în cauză, atunci citiți Canonul de pocăință către Mântuitorul Hristos. În rest, faceți baie și mergeți la Biserică de vă rugați și cereți iertare păcatelor.

  Astfel de visuri apar de la prea multă mâncare, de la băutură, de la imagini sau filme erotice sau pornografice și de la îndulcirea minții cu astfel de imagini. Cercați să le înlăuturați din mintea Dvs. cu ajutorul rugăciunii inimii: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul și cercați să nu mâncați după vecernie. În felul acesta, ispite de felul dat vor dispărea de tot sau vor fi foarte și foarte rare!

  Doamne ajută!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 81 = 82