casatorie si familie

  0
  266
  admin Echipa asked 7 ani ago

  Părinte, am 32 ani, sunt necăsătorită, din relația anterioară am ieșit extrem de șifonată dupa o lungă perioadă (4 ani) de suferință și nemulțumiri, în care iubitul meu m-a înșelat cu cine îi pica în brațe, refuzând să audă de căsătorie, familie ori copilași, am decis să pun punct acestei relații efectiv defecte. După alți 2 ani am întâlnit un alt băiat, însă nici această relație nu e ceea ce ar trebui să fie, băiatul nu e pregătit să ne căsătorim, după 1 an și jumătate (el are 30), evită toate aceste lucruri. Încerc să am răbdare cu el însă simt că nu mai pot, parcă mă mint singură că totul va fi bine. Sunt tristă, și deznădăjduită că nu reușesc să găsesc un om potrivit mie. Vreau o căsnicie și o familie fericită, cu copilași la vreme potrivită. Părinte ce mă sfătuiți să fac? Aș citi paraclisul Maicii Domnului 40 de zile, însă cineva zicea că am nevoie de binecuvântarea preotului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 15 = 24


  1 Answers
  admin Echipa answered 7 ani ago

  Cereți și vi se va da, bateți și vi se va deschide… Acesta este îndemnul lui Hristos. Credeți că putem noi spune altceva decât spune El. De vă doriți altceva, cereți. Dar și fiți potrivită pentru acel altceva. Căci după cum știm: atragem lângă noi acele lucruri care au natura asemenea celei a noastre.

  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Căutati mai întâi Împărătia lui Dumnezeu, și toate celelalte se vor adăuga vouă”, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a merge pe calea mântuirii.

  Mag. Vitalii Mereuțanu

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  85 + = 89