casatorie mixta

  0
  211
  Prietenie asked 5 ani ago

  Doamne ajuta, Parinte !

  Am o mare piatra pe suflet: eu sunt ortodoxa si sunt casatorita cu sotul meu care este romano catolic , iar nunta am facut-o la catolici. Din cate am citit si m-am interesat (din pacate dupa nunta) am aflat ca Biserica noastra nu recunoaste aceste casatorii si practic , eu cred ca traiesc in pacat in fata Domnului. Ce pot sa fac in aceasta situatie ? Cum sa indrept lucrurile ?

  Mentionez ca avem un copilas impreuna botezat la ortodoxi, ca sotul ne mai insoteste la Biserica (nu mereu) si ca si noi il mai insotim pe el. Fac pacate si pt ca mergem la o biserica romano catolica ?

  Inainte de casatorie (dar si acum) toata situatia mea o cunoaste duhovnicul meu, de la care am primit dezlegare pt a ma casatori.

  Si inca o intrebare care ma framanta : eu in acatist si in pomelnic il trec mereu si pe sotul meu si-l pomenes in rugaciunile mele – gresesc/pacatuiesc si aici ?

  Cu speranta unui raspuns de la dvs , astept cu mare interea o povata pentru a indrepta lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu!

  Doamne ajuta !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 44 = 53


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 5 ani ago

  Dragă soră, cred că duhovnicul vostru cunoaște bine situația voastră și pe voi, dacă el a permis înseamnă că așa e bine, faceți mai departe ascultare de el și memorizați ce zice Sfîntul apostol Pavel: (Prin femeia credincioasă se va mîntui și bărbatul necredincios și invers.) Doamne ajută.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 6 = 1