Bunaziua. Sunt casatorita de 5 ani de zile.Parinte foarte mult Mia's dori sa am un copilas ,dar din pacate nu avem.Parinte va rog din suflet ajutatima. Sunt anumite rugaciuni care sa ma rog?

  1
  265
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieBunaziua. Sunt casatorita de 5 ani de zile.Parinte foarte mult Mia's dori sa am un copilas ,dar din pacate nu avem.Parinte va rog din suflet ajutatima. Sunt anumite rugaciuni care sa ma rog?
  Anonim asked 7 ani ago
  • Bunaziua. Sunt casatorita de 5 ani de zile.Parinte foarte mult Mia’s dori sa am un copilas ,dar din pacate nu avem.Parinte va rog din suflet ajutatima. Sunt anumiterugaciuni care sa ma rog?

  1 COMENTARIU

  1. Soră dragă, e bine că vă doriti un copil, însă trebuie sa va rugati neîcetat. Cunosc un caz identic ca al dumneavoastră. Familia in cauză tot au trăit cîțiva ani împreună și nu aveau copii, și-au ales ambii un preot duhovnic si s-au marturisit la el si au spus toată durerea lor. Preotul, le-a dat sfatul cuvenit,unul din sfat a fost ca 40 de zile să tină post și să citească cîteva acatiste… Dupa citeva luni acea femeie a ramas însarcinată și a născut o fetiță. Sfinta Scriptură ne spune: ”Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide”. Mergeți la rubrica acatiste și rugăciuni de aici de pe sit si ve-ți găsi și rugăciunile potrivite dorinței voastre.Doamne ajută.<br><br>Diacon Victor Casian

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  20 − = 15


  Comments are closed.