Buna ziua,tot mai des aud de la sot cit de tare ii pare rau ca sa casatorit cu mine,mentionez avem doi copii minori,eu stau cu copii acsa,unul are abia un an,unul din motive ar fi ca numai el lucreaza,dar nu am cu cine lasa copiii,el imi spune cu mama mea dar ea este in virsta,cum sa procedez,deja am obosit de certuri practic in fiecare zi.Multumesc!

  0
  191
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieBuna ziua,tot mai des aud de la sot cit de tare ii pare rau ca sa casatorit cu mine,mentionez avem doi copii minori,eu stau cu copii acsa,unul are abia un an,unul din motive ar fi ca numai el lucreaza,dar nu am cu cine lasa copiii,el imi spune cu mama mea dar ea este in virsta,cum sa procedez,deja am obosit de certuri practic in fiecare zi.Multumesc!
  Anonim asked 7 ani ago
   a

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  9 + 1 =


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 7 ani ago
  Dragă soră, este grădiniță pentru copii dacă mama este în vîrstă și apoi cu soțul nu trebue să vă certați ci iubinduvă să vă așezați la masa de comunicare să hotărîți ambii cum ar fi mai bine să procedați, nu prin ceartă, că unde e ceartă acolo e amestecul diavolului, nu faceți voea lui ci voea lui Dumnezeu, rugăciune, post, dragoste, răbdare,smerenie, iată hainele în care ytrebue să vă înveșmîntați acuma. Doamne ajută.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 20 = 23