Buna ziua parinte!vreau sa povestesc pe scurt ceea ce ma framinta chiar daca nu o sa ma putetu sfatui ceva macar o sa ma destainui sufleteste pentru ca nu am altcuiva cui.

  0
  408
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieBuna ziua parinte!vreau sa povestesc pe scurt ceea ce ma framinta chiar daca nu o sa ma putetu sfatui ceva macar o sa ma destainui sufleteste pentru ca nu am altcuiva cui.
  Anonim asked 7 ani ago
  Am neintelegeri in viata de familie.Problemele tot apar si apar si cind vine sotul vreau sa vorbim sa punem la punct lucruri,sa clarificam,sa rezolvam ceea ce ne macina dar el nici nu vrea sa ma auda,isicauta repede o ocupatie sau zice sa nu-i umplu capu cu ceea ce nu-i trebuie si atunci iar toul cade pe umerii mei.El zice ca ma iubeste ca tine la mine dar foarte putin imi arata asta,tot ce vb cu mine pe timp de o zi este ca sa-i aduc ceva de mincare,sa-i spal hainele,sa-mi indeplinesc obligatiile conjugale zilnic,sa-i pregatesc baia si se pune seara la calculator pina adoarme si nani ca el zice ca vine obosit de la lucru,dar straduinta mea acasa cu copilul mic nu se ia in considerare.Poate am si eu vreo jale,am nevoie sa vb cu el pt ca nu am pe altcinva,am nevoie de atentia lui cind aude de asta repede se incinta cearta ca el lucreaza si este obosit si nu are timp pt astfel de fleacuri de ale mele.Dupa ce ne-am cunoscut aveam planuri mari,sa facem o nunta,sa avem o familie frumoasa bazata pe valori,o casa un serviciu,dar in scurt timp a aparut copilasul nostru il crestem cum putem mai bine,acum este mai maricel si readuc intrebarea poate facm o mica nunta si raspunsul este ca eu acum nu vreau nunta,nu am nevoie de asta si nici bani nu am.Sfatuiti-mi vreo rugaciune pt familie,va rog mult!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  78 + = 85


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Zicea frumos cineva: Când ne căsătorim, să alegem o persoană comunicabilă, deoarece, la bătrânețe, omul cel mai mult duce lipsă de comunicare!
  Nu e vina mea că v-ați ales o persoană necomunicabilă care să vă însoțească pe parcursul vieții. Acum, e complicat să mai schimbați ceva! Nu vreau deloc să vă supăr și nici să vă apăr soțul. Dar e și vina Dvs. Nu e bine să avem relații înainte de Taina Sfintei Cununii. Nu e bine să avem în genere relații, până nu știm destul de sigur că persoana ce ne stă în față este cea cu care ne dorim să trăim o viață și, persoana din fața noastră își dorește exact același lucru!
  Invitați-l, nu insistent, cu dragoste, să meargă la Biserică. Poate, nu neapărat la toată slujba, dar să stați măcar cât de puțin împreună, să respirați cu rugăciunea și să cereți binecuvântarea lui Dumnezeu asupra familiei Dvs. Dar, faceți-o împreună. Ieșiți la o plimbare. Vizitați locurile, care v-au făcut să fiți un cuplu, o familie. Depănați împreună cele mai frumoase clipe trăite împreună. Și, ar fi loc și pentru o discuție sinceră, în cadrul căreia să puneți, iertați expresia: cărțile pe față! Să vedeți care sunt punctele din cauza cărora familia Dvs. nu mai este o ceea ce ar trebui să fie, ceea ce ar trebui să aibă copilul Dvs!
  Nu uitați că e post și e loc pentru o mărturisire generală a întregii familii și pentru Sfânta Împărtășanie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  64 − 57 =