Bună ziua părinte, aș dori un sfat, mă aflu în Franța la studii și d

  0
  186
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Învățături de credințăBună ziua părinte, aș dori un sfat, mă aflu în Franța la studii și d
  admin Echipa asked 9 ani ago

  Bună ziua părinte, aș dori un sfat, mă aflu în Franța la studii și desigur aici dai de diferiți oameni de diferite religii la școală, cum să procedez dacă unii din ei râd de religia mea…?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  1 + = 8


  1 Answers
  admin Echipa answered 9 ani ago

  Nu o face la fel de a lor! Nu uita niciodată, că creștinii au fost totdeauna prigoniți și batjocoriți! Nu vă așteptați Dvs. și nu credeți că lucrurile s-au schimbat cu ceva. Nu credeți că Europa zilelor noastre nu vrea moartea lui Dumnezeu… O vrea, poate și mai mult decât comunismul sau păgânismul de cândva, sau, cel puțin, ei și-ar dori un Dumnezeu comod, de buzunar, care să permită homosexualilor să-și facă de cap, care să permită eutanasierea copiilor!

  Vă sfătui să stați bine, să stați cu frică, să luați aminte la toate tâmpeniile europenilor și să aveți grijă să nu cădeți. Totodată, conștientizați că puteți să fiți, dacă doriți un Apostol al lui Hristos, mărturisind adevărata credință! Faceți simplu! Vă întreabă, răspundeți, nu vă întreabă tăceți! Și cel mai important, aveți mare grijă, ca faptele Dvs., să fie în concordanță cu credința! Să nu cumva smintiți pe cei care și așa sunt destul de smintiți!

  Preot Iulian Rață

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  59 − 50 =