Buna ziua Parinte am o suferinta inainte de nunta cu citeva saptamini neam despartit cu viitorul sot dar fiind cununati de jumatate de an,a aparut problema banilor si citeva neintelegeri din partea parintilor luia,cum as putea proceda in astfel de situatie.

  0
  424
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieBuna ziua Parinte am o suferinta inainte de nunta cu citeva saptamini neam despartit cu viitorul sot dar fiind cununati de jumatate de an,a aparut problema banilor si citeva neintelegeri din partea parintilor luia,cum as putea proceda in astfel de situatie.
  Anonim asked 7 ani ago

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 4 = 12


  1 Answers
  Preot Victor Mihalachi Echipa answered 7 ani ago
  Dragă soră, cred că răbdarea aici este foarte necesară, ascultarea de soț prin prisma dragostei, te va ajuta foarte mult, nu uita că el, adică soțul este capul familiei, și ce a unit Dumnezeu omul să nu desfacă, asta ați fi auzit la Taina Cununiei.Părintele Rafail Noica spunea așa: În căsătorie trebue trăită mîntuirea omului în rugăciune.Trebue să apelăm la rugăciune, cerțnd Domnului: Doamne ,dacă eu nu pot să spun în urechile lui lucrurile astea ,spune-i Tu inimii sale, îndulcește-i această inimă, că nu vrem să călcăm porunca Ta certțndu-ne între noi sau despărțindu-ne. Cîtă înțelepciune în aceste scurte dar de mare ajutor cuvinte. De aici reese că rugăciunea nu trebue să îți lipsească de pe buze, răbdarea să te însoțescă pretudindeni, și nădejdea să nu te părăsească. Doamne ajută.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 7 = 1