Bună ziua! Mă iertați, dar am și eu o întrebare la capitolul căsător

  0
  226
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăBună ziua! Mă iertați, dar am și eu o întrebare la capitolul căsător
  admin Echipa asked 8 ani ago

  Bună ziua! Mă iertați, dar am și eu o întrebare la capitolul căsătorii cu grad de rudenie. Sunt într-o relație cu un băiat care s-ar putea să fim rude, adică bunelul lui din partea mamei este verișor drept cu mămica mea, respectiv eu cu maica-sa suntem verișoare de gr II, iar cu băiatul deja se primește că ar fi nepot de la verișor de al II-lea. Spuneți-mi vă rog nu este păcat să continuăm relația sau o eventuală căsătorie? Și explicați-mi vă rog gradul nostru de rudenie. Vă mulțumesc anticipat!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  86 − 78 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 8 ani ago

  Bună seara. Înainte de toate mă întreb de se potrivește vârsta între voi. În ce privește rudenia: Bunelul lui și cu mama dumneavoastră sunt rude de sânge de gradul VI(pentru ei ar fi impediment). Dumneavoastră și cu acel băiat sunteți rude de sânge de gradul IX. Practic impediment nu ar trebui să fie. Însă trebuie de cercetat foarte bine cazul dat și de văzut de nu există alte impedimente. Țineți cont că ispitele sunt foarte mari și o familie se formează pentru veșnicie. Să nu se primească o legătură slabă ca apoi să ajungeți unealtă a diavolului.

  Hristos să fie cu noi și între noi. Amin.

  Mag. Vitalii Mereuțanu

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  7 + 2 =