Bună ziua! Aș dori să știu cum să mă rog.. nu prea știu, și vreau s

  0
  235
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Învățături de credințăBună ziua! Aș dori să știu cum să mă rog.. nu prea știu, și vreau s
  admin Echipa asked 7 ani ago

  Bună ziua! Aș dori să știu cum să mă rog.. nu prea știu, și vreau să mă apropii de Dumnezeu mai mult, cât se poate de mult, aș vrea să mă călugăresc dar am 17 ani și nu mă lasă ai mei.. și nici nu lucrez și nici nu aș vrea, nu am nevoie de bani.. vreau liniște și credință, atât.. Nu vreau să fac parte din societate, acum toată lumea se ceartă mereu la fiecare vorbă, nimeni nu se respectă și eu nu pot să mă acomodez și nici nu vreau, simt că nu am locul aici.. Înainte eram tulburată de toate astea și din orice intram în depresie.. fiind ispitită de răul din jur.. dar acum m-am întors din nou la Dumnezeu și nu mai bag de seamă ce se întâmplă mereu și așa m-am mai liniștit.. mă uit și ascult sfaturile călugărilor, sfinților preoți și bag de seamă, și mă simt mai bine, vă rog să-mi spuneți dacă puteți.. ce ar mai trebui să fac?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  8 + 1 =


  1 Answers
  admin Echipa answered 7 ani ago

  Bună ziua. Viața de călugăr nu este una ușoară și nu e de joacă. Nu în zădar a spus apostolul: „Celor ce sunt necăsătoriţi şi văduvelor le spun: Bine este pentru ei să rămână ca şi mine. Dacă însă nu pot să se înfrâneze, să se căsătorească. Fiindcă mai bine este să se căsătorească, decât să ardă” I Cor. 7, 8-9. Controlați-vă bine firea și luați calea care vi se potrivește. Nu mergeți împotriva firii că o să aveți multe greutați. Trebuie să fii născut pentru această stare a vieții. Nu e atât de simplu să intri în mănăstire. Asta desigur dacă vrei să te mântuiești și nu doar să rămâi cu funcția de: „cuier de haine călugăreşti”. Iar special pentru dumneavoastră vreau să mai spun: nu trebuie să fugiți la mănăstire pentru a vă refugia de la cele ale lumii. Nu vă veți mântui. La mănăstire se merge cu alte scopuri, nu pentru a fugi de cele din lume. Cele din lume trebuie să le luminați și nu să fugiți de ele.

  Și în lume putem trăi ca în mănăstire și în multe mănăstire se trăiește ca în lume.

  Mag. Vitalii Mereuțanu

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 66 = 74