Buna ziua. Am ramas vaduva la 21 de ani, cu o fetita de 2 anisori.Sotul de 28 de ani a decedat(cancer). Intrebarea este daca e permis de biserica sa ma casatoresc pentru a doua oara? multumesc.

  0
  974
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Probleme în viaţa de familieBuna ziua. Am ramas vaduva la 21 de ani, cu o fetita de 2 anisori.Sotul de 28 de ani a decedat(cancer). Intrebarea este daca e permis de biserica sa ma casatoresc pentru a doua oara? multumesc.
  Anonim asked 7 ani ago

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  2 + 1 =


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Nu doar că e permis! Sfântul Apostol Pavel spune foarte clar: Văduvelor tinere le poruncesc să se căsătorească! Aceasta, așadar este chiar o poruncă! Condoleanțe pentru pierderea Dvs! Dar viața merge înainte! Ce ține de poruncă, aceasta vine în două contexte foarte importante: În primul rând, pentru a vă feri de desfrâu, iar în al doilea rând, pentru că în vechime, Biserica avea grijă de văduve. Ca să nu se primească interpretări și insinuări preoților ce cad la văduvele tinere, cât și pentru ca fie mai ușor Bisericii vine porunca de a vă căsători! Dar și desfrâul nu e o chestie mai simplă. Fiind căsătoriți sunteți ferită de desfrîu, în afara căsătoriei, multe se întîmplă!
  Dumnezeu să vă lumineze viața!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 5 = 4