Bună ziua. Am o întrebare, am o colegă de grupă la colegiu, care a renu

  0
  162
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Învățături de credințăBună ziua. Am o întrebare, am o colegă de grupă la colegiu, care a renu
  admin Echipa asked 12 ani ago
  Bună ziua. Am o întrebare, am o colegă de grupă la colegiu, care a renunţat la religia noastră şi a ales-o pe cea musulmană, am întrebat-o de ce??? Mi-a răspuns, că nu înţelege religia noastră, că ne închinăm la idoli, adică icoane, mi-a mai spus că în biblie nu sunt scrise noţiunui exacte, adică am luat vorba o dată de Moise şi a spus cum putea să trăiască 500 ceva de ani? Şi încă să lase ceva în urmă… şi multe alte întrebări. Eu fără cruciuliţă la gât nu pot, mă sufoc, nu-mi merge la nimic, ea mi-a răspuns că port amuletă. Îi spun că nu pot să dorm bine dacă nu-mi fac cruce, mi-a răspuns nu ştiu în ceia ce cred. Eu una nu pot fără Dumnezeu şi mi-a spus că icoanele sunt figuri ale oamnenilor bogaţi ce şi-au desenat chipul? E adevărat??? Şi cum să-i explic că religia noastră e cea dreaptă?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 29 = 37


  1 Answers
  admin Echipa answered 12 ani ago

  Bună seara. Am mai spus și repetăm: cu greu deja așa persoană este de întors și nici sfinții n-ar reuși s-o facă. Vedeți unde a dus-o necredința?! Dar dvs, vă lăsați influențată de ideile ei ateiste? ”E adevărat”, ce?! Dacă icoanele sunt pictate de oameni bogați, ca autoportret?! E blasfemie! Lăsați întunicimea ei și rugați-vă înascuns Domnului pentru ea, s-o lumineze și îndrepte. Puteți desigur de la noi de la articole să găsiți multe lucruri folositoare pe care să-i dați să le citească, ar fi oarecum o încercare spre ajutor. Dar păziți a dvs credință și să vă întăriți în ea!

  Doamne ajută.

   

  Cu râvnă întru Domnul
  Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  63 + = 65