Bună seara, sfinţi părinţi, vroiam să vă întreb, eu vreau să fiu na

  0
  168
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Învățături de credințăBună seara, sfinţi părinţi, vroiam să vă întreb, eu vreau să fiu na
  admin Echipa asked 12 ani ago
  Bună seara, sfinţi părinţi, vroiam să vă întreb, eu vreau să fiu naşă de botez la un  copilaş, îmi doresc foarte mult, eu am 21 de ani şi încă nu m-am căsătorit cu prietenul meu, dar am citit că naşii de botez trebuie să fie mai în vârstă decât părinţii copilului …cum să fac? Eu abia aştept venirea copilaşului. Vă mulţumesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 1 = 2


  1 Answers
  admin Echipa answered 12 ani ago

  Dragă soră , pentru a fi nașă de botez nu numaidecât să fii căsătorită, însă trebuie să fii o bună creștină adevărată și trăitoare a credinței ortodoxe. Pentru că îți asumi răspunderea ca să educi împreună cu părinții acel copil creștinește, deoarece când vei merge la Domnul vei da răspuns pentru fiecare copil la care ai fost nașă , ce educație i-ai dat . Nu crede că e atât de ușor să fii nașă , e o foarte mare răspundere. Cei care se bucură de această cinste nu își dau seama ce răspundere își asumă pe capul lor. Deci tu hotărăști să fii sau să nu fii. 

  Dumnezeu să te ajute în a fi o bună și adevărată îndrumătoare .

  Prot Victor Mihalachi

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 2 = 8