Buna seara Parinte sunt castorta de doi ani si avem o fetita de doua luni p

  0
  452
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Celor ce vor să se căsătoreascăBuna seara Parinte sunt castorta de doi ani si avem o fetita de doua luni p
  admin Echipa asked 7 ani ago

  Buna seara Parinte sunt castorta de doi ani si avem o fetita de doua luni parinte dar asa sa schimbat de mult in familia noastra mi se pare ca suntem pe un fir de ata sotul foarte mult sa schimbat ma denumeste nu suporta sai spun nici un cuvint nu aduci nici bani in casa vreu sa vorbesc cu el serios ca asa nui bine trebue sa intretina familia da el se inerveaza ma uraste cind e zic de asta el mereu imi zice ca tot face cum sa fac sa fie bine intre noi ca la el mintile nus la familie dar in alta parte eu am 26 de ani da el 23 poate de asta si nu pre ne intelegem deferenta e intre noi parinte va rog sa ma ajutati.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 27 = 37


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Ei, de acuma cred că e târziu să mai căutăm diferențele de vârstă! Acum, important e să vedeți cum e de făcut, ca familia să reziste în timp, să nu cadă pradă ispitelor și diavolul să nu se bucure de destrămare! Și poate că, tocmai faptul că aveți o experiență de viață cu 3 ani mai mare decât soțul, poate că ar fi cazul să analizați Dvs. minuțios, toate căile de a readuce pacea în familie. Nu e cazul doar să-i dați în cap că nu aduce bani! Modificați tactica! Vorbiții, cu dragoste, faceți-l să se simtă bine alături de Dvs. foarte ușor, cercați să-l convingeți că serviciul pe care îl are nu este suficient de bine plătit și, poate în altă parte cineva va prețui mai mult capacitățile lui decât la serviciul la care este acum. Într-un cuvânt, părerea mea este că trebuie să schimbați pur și simplu tactica, dacă vedeți că cea pe care o aplicați acuma nu aduce roade! Am citit zilele acestea un banc: Cine conduce lumea? Răspuns: Bărbații! Dar cine-i conduc pe bărbați? Răspuns: Femeile!
  Înțeleg că e banc, dar, poate Dvs. ceva nu chiar bine conduceți? Pe lângă glume, țin să vă îndemn să vă rugați cât de mult puteți lui Dumnezeu pentru el, ca Dumnezeu să-l lumineze și să procedeze corect față de familia pe care ia încredințat-o Dumnezeu!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  71 − 68 =