Bună seara! Când m-a auzit tata că plănuiesc să ţin postul cu ajutoru

  0
  231
  Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: Învățături de credințăBună seara! Când m-a auzit tata că plănuiesc să ţin postul cu ajutoru
  admin Echipa asked 9 ani ago

  Bună seara! Când m-a auzit tata că plănuiesc să ţin postul cu ajutorul lui Dumnezeu şi a Preacuratei Sale Maici, m-a blestemat… Doresc să vă întreb, să mă ajutaţi vă rog, au vre-un efect asupra mea vorbele sale? Eu cred că trebuie să merg mai departe, e tatăl meu şi îl respect, dar mai mare e Tatăl din Ceruri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  27 − = 18


  1 Answers
  admin Echipa answered 9 ani ago

  Dragii mei, Cel ce iubește pe tată sau pe mamă mai mult decât pe Mine, acela nu este vrednic de Mine. Cel ce iubește pe fiu sau pe fiică mai mult decât pe Mine, acela nu este vrednic de Mine. Și cel ce nu-și ia crucea să-Mi urmeze Mie, acela nu este vrednic de Mine. Deci  cine iubește mai mult pe tată sau pe mamă, adica cine e în stare să se lepede de Dumnezeu din cauza familiei, acela nu e vrednic de atenția lui Dumnezeu. Acela își va pierde mântuirea. Iubirea noastră față de Iisus Hristos Mântuitorul nostru, față de Dumnezeu este temelia iubirii și față de oameni. Dacă iubim pe Hristos, Dragostea noastră, iubim și pe toți cei pe care El îi iubește și pentru care a murit. Precum îl iubim pe Dumnezeu prin Iisus Hristos, tot astfel iubim și pe oameni prin Iisus Hristos. Căci dacă nu avem iubire față de El, însăși iubirea noastră față de Dumnezeu și oameni nu poate fi adevărată și deplină. Deci mergi pe calea postului și vei fi un model, o pildă și pentru părinții care prin voința diavolului sunt împotriva ta, îi vei lumina și pre ei.

  Prot.Victor Mihalachi

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  74 + = 81